lördag

Nu har Tim åkt och det är
tomt och tyst.. Vet inte vad jag ska göra ikväll än men fixat upp mig kan man ju säga att jag har:








cilla

Cilla är alltid morgontrött, extremt. Frågade innan sex i morse om hon ville ut men hon titta på mig som om jag vore dum i huvudet och fortsatte ligga under täcket i sängen och där låg hon kvar när jag kom tillbaks efter simningen osv i morse. Nu har vi suttit utomhus och kastat boll.. Kan inte beskriva hur mycket jag älskar denna hund, tanken på att jag har en hund och att det är en golden retriver jag önskat mig hela mitt liv, och att jag fick hon så oväntat och oplanerat, hon är hela mitt liv. Flyttar jag ihop med någon så behöver jag större säng och någon som inte har emot hon sover där också :) det är ett krav.






I med högre växel..

Började dagen 06.30 med morgonsim! sen morgonutsläpp i stallet och så frukost på havtorn, vardagslyx i all ära <3 Mitt i allt dök också Rickard upp på runt hörnet "jag såg på fb ni satt här" dagens teknik..
Tänk vad mycket jag hunnit gjort idag innan tiden jag egentligen ens brukar vara vaken en ledig dag, nu brukar jag stiga upp annars runt elva.. Ska sluta sova bort mitt liv. Nu ska jag göra en massage, deklarera och sen cirkelträning ikväll.




Godkänd i första matte delprovet.

Kommentar:
Bra jobbat! Detta är ett godkänt prov. Du hade dock lite missar på de uppgifter som visas här ovan. Du bör därför gå tillbaka och titta lite extra på de avsnitten så att kunskapen sitter bättre. Glöm heller inte de videoföreläsningar som finns på din elevsida. Hör av dig om det är något du funderar på.

puuust...

...
















...

Sangria av Amarone :) lyx.
me and my sis..

Vill ju ha dig..

Har försökt igen! Sitter med svenska Nelly sidan uppe samtidigt som jag har den Finska och försöker förstå något med finska språket! Försöker bli medlem på nytt eftersom det är omöjligt att förstå på finska hur man ska skicka efter sitt lösen.. och trodde jag lyckats men fan heller det verkar omöööööjligt gå hem..
Den som får den här på beställning åt mig i storlek M får pengar på kontot och en puss!! tack....

hos pappa.

Tänker inte sätta min fot i stan före söndagkväll, nog för att vatten finns där också men inget slår det här. Har det med mognad att göra? att hjärnan mognat klart vid 25 eller vad är det för jag har aldrig njutit av natur och sånt förut så som jag kan göra nu. Jag tar in så mycket intryck av allt! min kropp suger åt sig av allt och kan bli överlycklig över att höra en våg slå mot klippan. Är sen jag kom hemifrån Barcelona det hänt något..

Älskar att se spår av flygplan speciellt, älskar ju att sitta i flygplan också :)
I öppningen där ser man alla stora färjor och lastfartyg dra förbi och man kan nästan känna kryssningsfeelingen ända in till land..

Men Sluggo som har kattlucka väljer att stanna inne! knäpp katt..

suck

Tog tag i det direkt och gjorde närvarouppgiften i alla fall som ska göras varje fredag! Fick bara ett fel och resten rätt men nu har jag mitt första delprov kvar som är lite större och mina anteckningar ska postas/faxas/mailas in till läraren, vågar inte öppna det nu för har bara en timme på mig! Gör det i morgon.. Närvarouppgifterna är inte betygsgrundande men det är delproven. Sen ska jag göra en stor examinationsuppgift om något angående mattematik, blir ju kul.. blä. Ska va klart om en o en halv månad, tycker "deltid" går lite väl snabbt.. Men något som är skönt att att miniräknare alltid får användas och det betyder jag aldrig kan göra sånna slarvfel jag alltid annars gör i min huvudräkning! Så nu kollar jag upp jätte simpla saker som typ 5+7 i miniräknaren haha.. Dåligt för hjärnverksamheten men klarar mig ju undan det för tillfället i alla fall. Behöver inte börja tänka tillbaks hur man ställde upp i trappan och sånna saker som annars tar all tid för att ens kunna lösa det tal jag har framför mig.

Åhh.

Vaknade sex som sagt.. skulle börja bråka med bråk då. Nu är klockan tio och vad har jag gjort istället? Dammsugit, tvättat golvet, diskat, tvättat mina converse, bytt gardiner och överkast i sovrummet från lila till vitt igen! Flätat håret, fastnat vid nyhetsmorgon, plockat ögonbrynen, kissat med Cilla, kollat 100 bloggar. Allt förutom att räkna matte, varför gör man såhär!! och nu känner jag mig sådär stressad över det att det känns som "nu är det försent kan lika bra skita i det" Jobbar hela helgen. (ännu en anledning att inte räkna matte hur ska jag då orka jobba hela kvällen) Längtar tills nästa helg!! Då kommer en av de bästa killar jag känner och hälsar på mig. Ska visa han Åland runt, han har nog glömt hur det ser ut här. Det är inte så lätt att plugga deltid då man jobbar heltid och då är det bara en kurs. Aja. Jag ska bli sjuksyrra.. jag måste få ett nyrr ryck nuu!

Utvalt

Alla skönviksbrudar har vårkänlor och superenergi! Jag var ute och kastade pinnar med Cilla då plötsligt Sofia cyklar förbi och jag frågar om hon ska med och se på solnedgången, på väg in i bilen kommer en hurtig Sandra springandes förbi efter en lång runda så får med mig henne in i bilen också. Våren är så rolig, den får alla att skena iväg åt olika håll. Längtar tills i morgon, ska upp klockan sex för att se på soluppgången också! Vi sa ju hejdå ikväll och jag vill va först med att säga godmorgon till vår underbara sol ;)



















är ingen gymtjej..

Slutade redan två idag och tänkte jag skulle förverkliga den person jag önskar jag vore, den tjej som drar till gymmet! så mycket riktigt gjorde jag det. Tankade på mitt träningskort med tre gånger så nu kan jag också boka in mig på något pass. Fick de hälften billigare tack vare jobbet, så var ju okej men väl där kände jag mig inte riktigt hemma. Gick på band och crosstrainer 30 min sen körde jag ingenom olika styrkeövningar för hela kroppen en halv timme men jag längtade bara uuut! När jag var klar gick jag i en timme istället, la mig och solade på en klippa uppe brevid "pissberget" hade glömt hur fint man ser ut över Åland där uppe.. Hur gör man för att tycka det är roligt på ett gym? Hade mest ångest över att någon skulle spana in min stora röv, blä! Kanske något pass vore roligare, men vilket? För om jag inte tycker det är kul är det ju ingen ide att slösa tid och energi på det, då får jag förbränna kalorier på annat vis. Som att gå ute i det bästa som finns, det som ens som gör vi överhuvudtaget hålls levande som liv på jorden: SOLEN!

Bakom skönvik betar en häst :) inte för den har så mycket att beta på just nu men. Om man inte är så Ålandsblind och är van vid den här naturen konstant, så mycke ni ju tycka jag bor i ett naturskönt område fast jag bor i stan! Är inte avundsjuk på torra Stockolms förorter just nu men saknar Hornstull.



Tycker det borde va lite för kallt men fanns ingen hejd på henne.




krasch

Ser en dokumentär om flygkrascher och att systemen för att plan inte ska köra in i varandra inte alltid är pålitliga. Pga en stressad flygledare ensam på jobb fick förfrågningar av fyra plan samtidigt sa han tvärtemot vad varningsystemet hade sag till piloten och istället för att undvika kollisionen körde de rakt in i varandra, ena planet var fullt med barn på väg till Barcelona. Flygledaren blev några dagar senare mördad av pappan till ett av barnen. (han avtjänade han bara 3år fängelse)  Efter den händelsen bestämdes i alla fall att piloterna alltid ska lita på flygplanets varningsystem i första hand oavsett vad flygledaren säger.



Flygkollisionen över Überlingen inträffade den 1 juli 2002 då två flygplan kolliderade, ett fraktflygplan från det amerikanska transportföretaget DHL och ett passagerarflygplan från det ryska flygbolaget Bashkirian Airlines, över den tyska staden Überlingen, vid Bodensjön. Kollisionen inträffade när båda planen, efter order från olika system, börjar ändra flyghöjd just för att undvika en kollision.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Flygkollisionen_%C3%B6ver_%C3%9Cberlingen

Och så var det gårdagen

Fest hos Richardoo.. jätte kul! Jag, Jenny och Linn sjöng en massa låtar (: de kommer väl på hemlig youtube adress snart uuh..








Då kör vi

Jag har något konstigt sår på sidan av läppen kvällen till ära, brukar få det ibland är inte munsår får är inte ens på läppen men en finne jag skrapat sönder suck. Jaja.. Nu är jag redo! ta mig vart du vill <3
Tänk vilka perffa ögonbryn jag fick sist o slutligen! i tonnåren var det bara två stackars streck :( men sen utbilda jag mig till make up artist och ordna upp det. Nu ser jag dock hårstråna går lite ner, borde fixa det med ögonbryns gele.. Nu är sangiran färdig! har massa kryddor i och ett kryddigt vin jag fick av pappa igår! mumms!! Så dumt med Sangria att det är så tusan gott så man kan inte sluta dricka det, så ikväll har jag ingen konjak i ör att va på den säkra sidan :) Jag har till och med funderat på om det finns något alkoholfritt rödvin? isåfall kan man ju laga och dricka sangria när som helst tänkte jag! och jag skulle kunna bjuda mamma på det :) För min mamma är nykterist och har ALDRIG druckit en droppe i hela sitt liv och det är rätt ovanligt så tycker jag hon ska hyllas för! Jag menar det finns många nykterister som är föredetta alkolister men min mamma har aldrig druckit någonsin och det är ganska häftigt :)





Min hylla jag fått av biggan!



lördag

Idag har jag haft mysig dag med mamma på stan, vi har fått tusen ärenden gjorda och då var klockan bara två när vi var färdiga. Åkte sedan och handlade lite sangria tillbehör och när jag kom till kassan var mitt kort borta som jag hade hållit i handen då jag gick in utan väska. Fick åka hem för att hämta mitt andra och ingen hade hittat det jag tappat bort, var ju tråkigt för är på det jag kan ta ut pengar ur automaten det andra är ett mastercard jag bara använder på resor i vanliga fall. I alla fall så när jag kom hem igen ringde pappa och sa att någon tant i huset har mitt kort för det hade hon hittat och tagit hem för hon visste jag bodde här! Så min extrema klumpighet löste sig som vanligt. Blev väckt i morse av Jehovas, blev ni också det? :)

Karin Lannby var en spännande kvinna! som hade en romans med Ingmar Bergman innan hans regisör karriär satte fart..





Sangria och paket till Jenny:



Dagens golden style:



Första mattetestet..

Gissa vem som fick ALLA rätt på min första mattenärvo tenta! Var ju så nervös då jag inte visste hur den skulle se ut. Var tre stora frågor med olika alternativ till svar. Typ svar som i text beskrev hur man skulle räknat rätt och vad svaret kunde bli och flera av alternativen kunde va både rätt eller fel.

Härlig start!!!

Island

Hej det är freedag!! och ledig helg!! Tog ut några timmar jag hade på plus och slutade 13.00. Åkte direkt ut och red en islandshäst prinsessa. Mådis heter hon och är pigg pch busig! Älskar att vara hos min kusin för det är att vara i en dröm fast på riktigt, hon har geter och dom är så coola! höns och ankor :) Precis så som jag vill ha det på min egna gård någon gång.. snart.. Funderar på om jag ska dricka rödvin ikväll eller om jag bara ska laga en smootie, rödvin eller smootiee... svårt val typ. I morgon ska jag göra lite lördags ärenden med mamma och sen tror jag att jag ska och bada med några vänner på mariebad? men jag skulle vilja gå på Ålandsmässan också! nog för att den alltid ändå är skit, men har nästan fått det lite som tradition att hänga som en svans efter pappa på den och tappa bort honom antal gånger.. Åh jag luktar sådär jätte god häst nu! vill inte duscha.. GNÄGG. Det är verkligen vår ute idag.










in my head..














paj

Bjöd mina vänner på vegetarisk paj och sallad ikväll :) Maria kom lite senare och hade med sig kladdkaka och glass hon bakat! Bra sammarbete där eller :) Sofia och Sandra gick lite tidigare och Maria och Linn stannade kvar och vi fastnade i matteboken och räknade lite matte för varandra, de va kul :) Tack för sällskapet! I helgen kommer Jenny hit och vi ska till mariebad :) kanske det kan slinka ner ett eller två glas sangria på lördagkvällen då! de lät lite så på pratet :)






Älskar att bo på en ö.

Har legat och solat på en klippa en stund, snart är det sommar. Jag låg och fantiserade om ett glas sangria till, en chokladbit och någon att hångla med.. Vi får se..


Mardrömmar..

Idag ska jag göra ingenting. Är alltid stressig på mina lediga dagar för att jag känner någon sorts inre press på att hinna göra så mycket som möjligt jag inte kan annars. Sov från elva igår till sju i morse i ett streck!! vet inte när det hände sist! Jag brukar alltid vakna mellan 3-5 gåner per natt, somnar om fort men det är ändå en annan känsla att vakna utan att haft något uppvak under natten. Sen somnade jag om från sju till tio igen. Känner mig tröttare än någonsin, jag behöver nog vakna på natten.


tralla..

Cyril var en vildhäst idag, vårkänslor kanske? Först skulle han vända om till stallet hela tiden och gå tillbaks och när jag inte ville då svara han med stegringar, bockningar och allt han nu kunde hitta på.. sen kom vi äntligen en bit och då blev han en tickande bomb som explodera iväg i galopp mitt i allt istället, efter typ en halv timme blev han lite snällare mot mig men flög jag iväg i tankar för länge kunde jag hitta oss åt helt fel håll igen :)

Cilla var en lerboll när vi kom tillbaks så hon fick badas och låna min badrock.. Har bjudit några utvalda... på middag i morgon, bästa sättet att få folk ta sig tid, de måste väl ändå äta middag :)











herregud då..

Såg just att det nu står sjukskötarutbildningen startar först agusti 2013! inte januari 2013 de sa till mig när jag ringde och frågade förut.. Vad ska jag göra av mitt liv tills dess liksom.. en evighetslång väntan ju. Jag får väl jobba och jobba, resa och resa, vet oavsett jag inte kommer tappa inspirationen till att bli just sjuksköterska. Önskar så jag hade gått vårdinstitutet som grund från början inte dumma student grejen i sverige, då hade jag inte behövt riskera att måsta byta jobb och gå och va ledsen över det. Vill vara där jag är.. Själva väntan på att få starta sjukskötarutbildningen stör mig inte i alla fall, då kommer jag bara va ännu erfarnare och mer redo, sparat mer pengar, hunnit rest lite osv. Skjuter upp sånt här med familj och barn 5 år till bara ;) Skulle gärna vänta i Barcelona om inte annat, ge mig lite vinstpengar i lotto för det tack.

rånet

Behövde experthjälp idag.. Mamma har varit här och skurat bakom min ugn som förra hyresgästen hade lämnat groteskt skitig! Jag bara klara inte av att ta tag i annans smuts.. Så mamma kom hit med vim och plasthandskar! tack för det. Sen åkte vi och shoppade loss på fyndet på mitt presentkort. Nu har jag äntligen en vinkaraff och nya dricksglas. Nu ser jag på svarta vargen dokumentär på tv! Tycker det är lustigt Linn hade bloggat om den dokumentären idag och önskade få se den igen och så slår jag på tvn och där är den.. smsa henne så hoppas hon hittar den och den är rätt.



Ny tröja ifrån barnavdelningen på Kappahl, det här är baksidan.


ojoj

Har hittat min drömlägenhet i Barcelona!! vilket läge.. nån dag ska jag bo så, där. Blev tvungen att laga ett stort glas sangria pga dessa upphetsande bilder!





Är också såhär jag försöker utveckla mitt vardagsgrum just nu till:




Hemma lördag.

Blev lite mammsjuk så var hem till mamma en sväng men nu är jag hemma igen med ljus i alla lyktor jag har. Älskar tända ljus! Det är nackdelen med sommaren då måste jag vänta tills det blir mörka nätter i agusti innan jag kan typ ha ljus på balkongen i alla fall. Är ganska mysigt att ha en lördagkväll hemma ensam ändå men jag börjar först ett i morgon så borde faktiskt göra något litet i alla fall, får se. Undrar hur de har det där borta på de sju haven.. mina vänner..

Ett par skor jag köpte för en tia, sitter jätte bra och höga är dom. Sen ser ni mitt lilla dipp snacks.
Helger känns inte så speciellt längre, inte sen jag bott i Spanien för där var det helg varje dag lärde jag mig. Man kan dricka ett glas vin till maten/lunchen en vardag, gå ut och festa en vardag, göra allt man kan på en lördag! Om man inte ska jobba tidigt förståss.. och den här känslan hänger kvar i mig, jag behöver inte spara allt gott och mysigt som dipp, vin, ligga i soffan och tänka i tre timmar till helgen, jag gör de när jag känner för.



Skickade bananbild till Sara :)




Mustapekka

Hej! slutade halv två idag och åkte direkt hem och duschade, torkade och sov i min säng! Är skönast att sova på eftermiddagen! såå skön sömn då. Sen lagade jag hastigt en korvgryta med fullkornspasta (såklart). Istället för vanlig grädde använde jag en ny laktosfri sak de kommit ut med. Färdig mustapekka sås fast som i matlagningsgrädde då! Blev helt ok och nu till frågan, jag blev såklart äcklad över att ha en gris i magen efteråt (som vanligt..) och tänkte jag kunde gjort exakt samma sak fast med sojjakorv och då kom jag att tänka på ni som påstår det är billigare att äta vegetariskt. Korven jag köpte kostade 90 cent! inte ens en euro alltså medans ett  sojakorv paket kostar runt 3.50€ Samma sak gäller sojafärsen och övriga produkter. Så kanske blir billigare om man blir ett grönsaksfreak? men om man vill kunna laga maten så som man gör med kött är det ju omöjligt att det inte blir rätt många euro/kronor dyrare.

 

På tal om laktosfria produkter så har en dröm slagit in! Går på tvreklam nu att Bregott kommer ut med en laktosfri version och det är bara hur härligt som helst då jag inte vill äta annat smör, älskar bregott! har alltis massa smör och det betyder jag ALLTID ser gravid ut för att magen sväller upp då den får laktos i sig.. Bra alla märken inse att fler och fler får och lider av laktos nuförtiden. Hoppas bara den har förstånd att ta sig till Åland också, så det inte blir som med fanta lemon att jag måste bunkra upp  med mig hem varje gång jag åker över havet.

Love you.

Hoppsan

Haha är hos pappa för glas vin och lite sömn innan jag forstätter jobba i morgon :) Haha fick höra av honom "hördu du, det den där Amaronen du hade druckit upp kostar faktiskt 60€ flaska" ojdå, inte viste jag, den blanda jag ut sangria av liksom :P

Cualquier cosa es posible

Jag vill ha en sån där mysig, mystisk affär med mörk belysning och massa tända ljus, där jag säljer energikristaller och sådana saker jag tycker om, längst in ska jag ha ett behandlingsrum där jag kan utföra hudvårdsbehandlingar, healing osv och denna affär ska ligga på en av Barcelonas alla mysiga, mystiska gator :) Där jobbar jag då jag har passligt för sammtidigt jobbar jag som duktig psykiatrisjuksköterska tillsammans med duktiga läkare just i Barcelona, samtidigt som jag åker titt som tätt till norden och föreläser i ett ämne jag forskat i och är bra på som jag inte vill nämna här och nu. Jag ska ha ett fint sommarhus på Åland vid havet och min lägenhet i Barcelona. Jag vet vissa bitterheter som läser detta, särskilts den åländska bitterheten många verkar lida av tycker jag bara "drömmer" men utan drömmar vet man inte ens vart man ska styra sitt liv utifrån! Vart man ska börja.. Jag har redan börjat i Barcelona en gång och jag vet att där har jag mycket kvar att göra.. Kanske jag inte lyckas med allt det här men jag tycker jag har en bra start i att:
Hittat min favoritplats: Barcelona
Fått ett jobb som jag trivs superbra på och fått min utvecklats så att jag förstått vad det är jag vill utbilda mig vidare som --> mer inom vården: sjuksköterska
Vad jag redan har färdigt: Hudtereapeut-utbildning, intresse för healing osv, En tro på att allt är möjligt!
Och vad jag har kvar:
klara mattekursen, komma in på sjuksköterska utbildningen, jobba och trivas på Åland.. inte låta något stoppa och få mig glömma bort det jag drömde om.. Som vissa tror att livet måste va så torrt och det är ingen idee.. När jag nu då bara lever en enda gång vill jag göra allt för att få allt jag vill ha gjort, gjort! sen måste man ju utgå lite efter vad man har för möjligheter, jag är inte miljonär.. men det är möjligt jag kan klara en sjusköterskautbildning, jag har redan lärt mig spanska.. Vive tu sueño ses i min affär om 10 år (;

Jag kommer alltid älska dig och...

Jag fick den här bilden av Jenny. Hela texten är som jag känner..fortfarande.. men är de vita orden tillsammans som jag ska försöka få att fastna.

Jag kommer alltid älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget


Så trött

Nu är Cilla glad för hon har fått ny mat och jag har återupptäckt bibiloteket. Nu är jag sjukt trött efter min lediga dag. Tvättat fotöljöverdag och alla prydnadskuddar, bäddat nytt i sängen, tagit in Cyril, haft en massage kund, ätit middag hos mamma.. Är mycket tröttare än när jag har jobbat.



Blivit GI tokig..




Superpepp

Åh har fått hem information från NTI skolan om mattekursen jag ska göra på distans. Verkar superbra för en gångskull! Bra system. Får varje vecka ett exempel på ett schema jag ska följa och varje fredag eller under helgen ska jag göra en närvarouppgift som är obligatorisk, den har man en timme på sig att göra efter att man öppnat dokumentet. Jag ska också göra delprov då man har 4 timmar på sig och sen ett slutprov och slutprovet kan inte sänka betyget man kommer få. Jag får också välja att bara göra A uppgifter om jag inte siktar på mer än ett godkänt så det här systemet verkar ju vara precis som i gymnasiet! Slutprovet antar jag att är nationella provet och det är de jag verkligen avskyr och det som är ens enda chans då man gör en prövning och det som också är det avgörande på komvux och man måste klara, men nu måste jag alltså inte klara det! utan det räcker med att jag klarat mina delprov och då jag alltså inte måste klara de svåra hemska uppgifterna.

Varje onsdag ska jag kolla på en videoföreläsning också och varje vecka är en massa tips angående uppgifterna med. Så det känns som det här är något jag faktist kommer ro i land med äntligen!!! och synen av mig som sjuksköterska i framtiden ger lite energi :) Jag ska använda mattematik 4000 A - grön, någon som har den? ska kolla på biblioteker annars måste jag köpa. Startar på måndag! Hejja hejja...

Det är ju bra jag har lediga vardagar ibland då jag oftast inte har något speciellt att göra, då kan jag sattsa på att plugga lite extra :)

40 minuters promenad med Cilla i morse! 200 kalorier förbrända - det var dinkelgröten det (: För blir ju tyvärr inte ngt träningskort denna månad heller! Vågade just in på kontot första gången sen sthlms resan, jag shoppa ju inget så det var nog den där galna lördagsnatten som åt upp pengar för mig :) men en helg i månaden är man väl värt att få festa loss.. jag hade väldigt roligt.

Sen köpte jag ju upp halva Jennys garderob också måste spara mina pengar till det och så vill jag lägga undan pengar till min framtida Barcelona-tripp jag tänker ta i agusti. Vill någon följa med? Tänkte stanna ca en vecka. Annars har jag en hel drös gamla vänner att träffa så blir nog inte ensamt.

 


Min hälsosmoothieee



Frusna jordgubbar - Så den blir iskall
svartavinbär
Kiwi
En skvätt fyllig yoghurt (minst 4% fett!) inget fettsnålt här inte
Färskpressad citron (minskar sötsug och krymper magsäcken)
Lite äppelcidervinäger (minskar upptaget av kolhydrater) Så bra att dricka denna smoothie om du också vill äta en smörgås till frukost!

Härligt att komma hem ifrån en kväll på jobbet och få i sig denna hälsokick.

helgen som var

Hey! Har haft en fullkomligt underbar helg i Stockholm, för att jag har så underbara, roliga vänner!! I fredags träffade jag Barcelona Josef för en öl på Fridays och i lördags hade jag en rolig dag på stan med Sandra och Jenny! Sandra ska på kryssning hon behövde sånda där neonkläder till ;) så jag och Jenny roade oss i den lustiga affären nån timme, jag tog till och med en dans till sist som finns dokumenterad på film, man blev knäpp av att vara där för länge. I alla fall på kvällen åt vi tapas och drack sangria och firade Saras födelsedag, tror vi var tio stycken! Några av oss drog sedan vidare till "ett ställe" där jag träffade upp en gammal bekant och hans vänner och sen festa vi natten lång. Har i alla fall bara haft såååå roligt! en hel helg omringad av vänner konstant behövs verkligen ibland.

Spansk afton <3





Jag fixa mig till brudtärna




Tidigare på dagen var jag lite mer "hård" hur in i hlvete kan man gå i dessa stövlar undrar jag? höll på slog ihjäl mig.



Romantic escape - misstänker jag flyr iväg på en romantisk flykt med någon snart eller..



Goodmorning stockholm




private

Har skrivit massa i min hemliga blogg, hoppas ni som får läser den :)

Äntligen

Yeei nu har jag ringt till nya gymnasium grejset på Åland och hon fyllde över telefon i en ansökan åt mig att få läsa upp matte A på distans, deltid. Ska alltså bli klar senast 1 juni! och allt sköts via internet med en lärare jag får ha kontakt med där. Hur man nu sen gör prov och sånt via nätet sen vet jag inte men tydligen funkar det så, hur som helst så känns det som att det är nu den här matten äntligen kommer bli godkänd och ur världen och jag är redo för att söka till sjukskötare när den dagen är kommen! Häärligt att man slipper hemska komvux i sthlm, det är borde funnits på Åland för längesedan. Bara för ett år sen var det omlöjligt att läsa upp matte A här.
Ansöker också här igenom bloggen om att få ha dig som min personliga handledare Linn!!  :)

RSS 2.0