...

Det finns så många okända tankar du än inte delat med någon.
Det finns så många känslor du än inte kommit nära.
Det finns så många hjärtklappningar du än inte känt.
Det finns så många liv du än inte levt.
Jag tror du måste skynda dig..
Något bättre är redan på väg..

petter - du vet att jag gråter.


Min egna Afrodite, en prinsessa utan like
Ditt hjärta för ett rike, du är en gudinna som Nike
Som jag inte trodde fanns, du sätter mig i trans
Hur du rör dig, ur du för dig, med vacker elegans
Jag va din slav utan krav, vilket ledde till min grav
När jag gick av, vi va två skeppsbrutna själar på ett hav
Du lös som en lanterna, klart som en stjärna
När du våldtog mitt hjärta, och sprängde min hjärna

Vem kan förstå när man känner sig djupblå
Vart man ska gå, vart man ska stå, ingen e på ens nivå
Man vill slå, hålla känslor på distans
Få stimulans, glömma tårar som faller på grund av kvaddad romans
Försvinner som ett skott utan nåt jag fantiserade
Vild som Don Quijote, varje dag fick jag mad ångest från Kaah
feta smällar jag fick ta
Varje dag, jag tvivla aldrig på ett ord som du sa

Nu sitter jag i misär, ensam här å undrar när
Om jag nånsin blir kär, en keff atmosfär
Så tro på det här, ta vara på det här
Jo svara på det här varför marken aldrig bär
Frustrationen distraherar mitt sinne
Stannar i mitt minne, depression galenskap finns här inne
Kärlek är som poker, man förlorar å man åker
Nu står jag utan nåt och du vet att jag gråter

Sangria

Sangrian är iskall och god. Ska just springa över till Sandra sen ska vi ut och äta pizza, behövlig mat i dessa tider! Har vilat upp mig hos pappa på en solig klippa idag. Ikväll forsätter jag med big m! Träffade Therese igår (en tjej ifrån ett tjejforum jag och sara, sofia varit medlemar i sen vi var 13 år typ) hennes pojkvän är i från Åland och ska möta upp henne ikväll igen (: hon är trevlig!

mobiler

Jag har otur med telefoner nu, riktigt otur. På jobbet gick min älskade samsung sönder och i natt försvann min lånade nokia, så nu har jag panik köpt en ful tråkig mobil för 35€. Så nu har jag tre ynka nummer i min kontaktlista men kanske bra med en rensning ibland.
Happy Jenna

...



the one






Grattis

HIPP HIPP HURRA FÖR GUMMAN SOM BLIR 3 ÅR IDAAAA!!!



små

I natt låg jag i mitten och sov och hade fyra armar och ben runt mig, det var mysigt men lite trångt! Mysigt att vakna upp med två småsyskon i alla fall <3

bil

Jag tog en så snygg bild på Jenny i helgen jag måste visa! också lite bilder från den goda fredags middagen på ångbåtsbryggan. Alla blir glada och snygga av min sangria :)

 

 


Lörre

Börjar stiga ur min egen krigszon. Jag tror 25 kommer vara min bästa ålder!
Vist var jag fin i mörkt hår? blir lite sugen..

Flunderi

Rökt flundra måste vara det absolut godaste som finns och jag får det serverat flera gånger i veckan nuförtiden! sån lyx. Hemrökt flundra. Förr i tiden var jag jätte ledsen de sommrar då fisk affären inte hade flundror så mamma kunde inte köpa men nu har vi egen fiskare :) När jag ätit klart och försökt få bort fisk lukten åkte jag till Sofia en stund för att sen ta cykeln och trampa iväg till Catrin och några andra, någon måste ju hålla stan vid liv då alla andra är på Island in the sun. Cilla väckte mig tidigt av att hon hade ont i magen. Hon säger aldrig till att hon vill ut om det inte är så att det är panik! vi sprang ner för trapporna och jag hann inte sätta koppel eller något på och så klart var surkärringen ute som hatar hundar och suckade "men snälla någon...." Cilla sprang ju bara rätt förbi henne och satt sig i busken. Är nog mitt fel, jag gav henne lite för stark kyckling, förlåt gumman! Ska jag lägga upp en bild på en flundra nu? näe det blir för fult. Ofis ringde och sa det ligger en man utanför på parkeringen och sover och att hon ringt polisen, nyfiken måsta jag gå ut och kolla jag också haha, såg så tragiskt ut!! sen kom polisen och jag stod nyfiket och tryna.

Jag och Ofis förra helgen :)






Guess who's back

Hej mig själv! (eftersom jag än så länge har denna blogg bara för mig själv) när jag känner mig redo tänker jag ge mig till känna för mina vänner. Jag har varit på avgiftning från att skriva. Skriva blogg och skriva min hemliga dagbok. Tankarna har fått gått in och ut direkt utan någon reflektion eller upprepning, jag har mått bäst så. Men då Big m har återuppstått och kommit tillbaks med buller och bång känner jag att det är dags för B1 att göra det också! Jag har mest tillbringat min tid med att vila upp mig hos pappa och havet, åkt vattenskoter och druckit sangria med mina vänner. Jag måste säga att den här sommaren har varit den bästa kompis sommaren någonsin. Typ Sex and the city fast i Ålänsk stil!! Det kanske var meningen jag skulle få en sån sommar? och sånt jag saknar kommer när tiden är inne för det. Har haft två sköna nätter i Jennys säng (ensam! inte med Jenny hahah) och en fullspäckad dag i Oslo. Det var en ganska trist stad men norrmänen var fina! Jag var ombord på världens största lyxkryssare med bildäck och in i det finaste SPA jag sett. Få se om jag får jobbet annars har jag en plan B, B som i Barcelona! Jag läste i Jennys status bok att det är viktigt att kunna många språk, där fick jag bekräftat det är nyttigt jag drar iväg och lär mig spanska och njuter av den staden jag är så dökär i. Min Cilla heter egentligen Honeys Duffy därav mitt namn.




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0