Brittan

Har verkligen börjat gilla Britney på äldre dar!! kan inte ens förställa mig vilket pressat liv hon lever med all paparazzi såg en skit bra dokumentär om henne där hon fick köra iväg i en bil i snabb fart ute på landsbyggden utan någon papparazzi bakom sig och det var typ hennes högsta önskan! och att hon efter sitt förfall då hon raka av sig håret och all misär hon gick igenom och nu gjort en sån jävla bra come back!
 
Vem har inte känt igen sig i den här låten som flickvän?
 
 
Hett =P
 

Fredag

Patrick laga thaigryta :) 








Friday cat

Hon heter cizzy, är 1,6 år, halv norsk skogskatt. Mamma till tre barn 


Kom hit nu då





Fredag

Börja dagen med ett möte, positiva besked för framtiden.

Svängde efter det via Sandras jobb med hennes födelsedags present. Hitta äntligen gillas favorit boll! 




Åt lunch på dinos med Patrick


Ny gratis gåva



Doftljus i hallen 


Skulle gärna ha allt utav Victoria secret.. Typ? Just dessa? Finns de på lisco?







My life

Jag klarade fixa matte betygen, kom in på sjuksköterska utbildningen, fått drömjobbet i sommar i om exakt det jag vill utbilda mig vidare inom. Klarat av en helvetisk personlig sak jag håller privat men som varit allt annat än lätt period, men mycket mycket fina belöningar har jag fått och verkar inte va slut på dem än :) VG i snitt i mina prestationer i skolan, trodde jag aldrig.. Den absolut största utmaningen för mig blir läkemedelsräknknkingen! Eftersom jag suger på matte. Men ska väl fixa även den! Bara leva efter the secret.. Mitt mål är att bli färdig sjuksköterska, utbilda mig till psykoterapeut, skriva en bok om det jag gått igenom, bli känd föreläsare och leva största delen av året i Barcelona och fortsätta va kär i världens bästa kille! 





Blir slut

Såg dessi svarat bra på alla kritiska kommentarer i ett inlägg och då hitta jag den här kommentarer. Om det finns någon sanning i detta!? Hur kan det då i hela fridens namn vara lagligt och tillåtet för homosexuella pappor att skaffa barn? Om det är så att barnet får men för all framtid för att inte blivit omhändertagen utav en mamma. Mår alla barn som blir omhändertagna av pappor från start dåligt senare i livet och det fattas något i dem? finns de alls några vetenskapliga bevis för det.. blir ju helt slut.. Jag vet jag själv varit tveksam till vem som ska få adoptera tex men i u länder som en vän skrev " blir bebisen passat av ett syskon eller främling medans mamman tvingas fortsätta prostituera sig" och här blir det liv för att modern lämnar bebisen hemma med pappan i en trygg lägenhet i en o en halv timme!? Sjuuukt... Kan jag inte annat än tycka. 
 
"Ett spädbarn är dock mer beroende av sin mamma de första månaderna mer än vad det är med sin far. Pappan har enbart bidragit med spermier för att befrukta ägget så att ungen kan utvecklas. Mamman däremot är ansvarig för den största delen av barnets utveckling, och utan sin moder eller ersättning hade inte barnet klarat sig. Visst, en man kan också ta hand om ett barn. Men kvinnor är faktiskt MYCKET bättre på att göra det, oavsett om samhället ska vara jämställt eller inte. Kvinnor är skapta för att ta hand om sina barn (läs spädbarn), det är inte män. Män har inte de instinkter och känner inte sitt barn på samma sätt som kvinnan gör. De har inte samma band. Och detta har inget med jämställdhet/feminism/patriarkalt samhälle att göra. Det är bara evolution. Jag är för ett jämställt samhälle, men vissa grejer ska man bara låta kvinnor ta hand om själva."





Mellan himmel o jord

Nya Emmaus är jätte fint! 


Min present till Sara som kom fram ända till Sverige ;)


Kan fortfarande bli lite sorgsen över Amy ibland..


Jag stod ut med tandställning i 1 år i 26 års åldern! Trodde jag aldrig skulle få hångla igen, kände mig som en fjortis. Men träffa en riktigt najs kärlek ;)


Drömmer om när jag är färdigutbildad, på väg att bli rik och psykoterapeut och har bra pengar nog att köpa en lägenhet i Barcelona och ta bilder som denna jag tog under de fyra månader jag bodde i världens finaste stad!


Är man ledig har man tid med avancerad frukost ja. Är en avokado smoothie med inspiration från Mia!


Känns inte långt borta innan alla våra exotiska djur är utrotade. Ska man berätta till sina barn sen om lejon och tigrar och elefanter som fanns på vår tid men som människan utrotade? Den tanken får mig ibland inte vilja skaffa barn alls. Såg för inte längesedan dokumentären om de sista lejonen som finns kvar i Afrika :( 










Kemi

Jag hoppas  ni ju vet vad CYklon B är..(Cyklon B - vätecyanid (blåsyra,) bundet till ett bärämne i pelletsform, var en produkt ursprungligen ämnad som insektsmotmedel. Denna metod att hantera blåsyra uppfanns av Fritz Haber och användes senare för nazisternas mord iförintelseläger, bland andra Auschwitz.) men viste ni att

En del växter innehåller cyanogena glykosider som kan brytas ned till vätecyanid, alltså samma som i CYklon B.. Finns i exempelvis bittermandel och i bittra aprikosfrön. Vid intag av krossat linfrö kan vätecyanid bildas av ämnen i linfröet och tas upp av kroppen. Livsmedelsverket rekommenderar att man inte förtär mer än två matskedar linfrö per dygn.  

de va nytt för mig det dödsgiftet som utsöndras av nyttiga linfrön. 

Dödlig dos för människa vid akut förgiftning har rapporterats uppgå till 0,5-3,5 mg HCN/kgkroppsvikt. Tänk vilken sammankoppling. Massavrättningar och linfrön.


Hästgård








Absoluta drömhästen.




Eminem

Still waiting....



Sånt en tillfälligt sjukskriven har tid med

Läsa bloggares hetsiga kommentarer. Dessie har ju fött barn, 9 dagar gammalt nu. Hon gick iväg 1,2 timme för att fylla fransarna idag och då blir det världens påhopp om att det är sjukt att klara av att lämna bebisen ensam redan( vadå ensam?? Vilken bebis dör en timme med pappan?) finns mammor som dör i samband med förlossningen och pappan får bebisen överleva helt ensam!! Sen är det också sjukt hon redan känner behov av att göra sig fin och ha egen tid? Då är det tydligen fel på det inre.. Jag känner mig stolt och glad att höra över mammor som tidigt förlitar sig på att lämna bebisen till pappan och inte är överdrivet överbeskyddande, vill fortfarande se fina o fräscha ut osv.. Jag hoppas verkligen jag är en sån mamma som tidigt ger ansvaret åt pappan någon timme, går ut på stan o shoppar, fixar fransarna o bara andas en stund! Eftersom största jobbet blir för mamman den första tiden borde man va väl förtjänt utav det. Våga dricka ett glas vin till middagen fast man ammar vilket är helt okej enligt barnmorskor. Det kan inte va sunt att släppa hela sitt liv och intresse för sin skönhet eller annat( kunde lika bra vara jag drog ut och red hästen en timme) ...bara för att man är mamma. Mer osunt med de mammor man ser på stan som slutat bry sig om hur de ser ut om de tidigare gjort det och enbart lever i babybubblan, låtit kontakten till sina vänner utan barn förfalla osv tycker jag.  Men hade dessi åkt på en ridtur hade väl kommentarerna istället lydit "herregud hur vågar du du kan ju dö, du har en nyfödd att tänka på" 

Detta. Att läsa kända bloggerskors kommentarer har jag aldrig tidigare någonsin gjort! Kommenterar aldrig själv heller för man hinner inte har inte lust då man har ett heltids jobb eller heltidsstudier. Så njut ni av dessa två veckor till jag kommer ta upp allt från cyklon B, ailiens och blondinbella.....






RSS 2.0