Man ska inte ge sig

Åh jag mår så dåligt, måste ändå skriva av mig. Jobbat hela dagen men blev hemskickad då det var två timmar kvar för jag hostade ihjäl mig och mådde inte alls bra. Körde direkt till apoteket där jag mötte upp mamma, vi köpte någon dålig receptfri hostmedicin där och väl sittandes i bilen igen kände jag bara nej det går inte, och i all impuls steg ur bilen igen och sprang in till cityläkarna som ligger mitt emot apoteket och sa att jag måste få ett recept på cocillana om någon läkare skulle kunna skriva ut det eftersom jag alltid brukar få det mot min hosta men sköterskan sa det inte är bra att ta cocillana som dämpar så ifall att det är en lunginflammation som ligger och lurar så hon greppade tag i första bästa läkare där och  utan att ens beställt någon tid tog han in mig emellan några andra patienters tider och lyssnade på mina lungor och skrev ut cocillana till mig han tyckte jag kunde sitta och smutta på istället för vin i helgen :P Älskar cocillana, det tar bort hostan på någon minut! Gick tillbaks till apoteket och lämnade tillbaks den hostmedicinen som läkaren för övrigt sa "det där är bara skit, gå tillbaks med den"
Så tacka vet jag privatvård! Hade jag åkt till sjukhuset hade jag ju fått vänta på hälsocentralen i flera timmar för en ynka flaska medicin, de här kosta väl ngt på 80€ för någon minuts besök men jag har bra privatförsäkring :)
Nu ligger jag uppe på övrevåningen hos pappa i en sängen och tittar ut över havet genom fönstret :) känns så skönt! här ska jag ligga och rehaba mig hela helgen men hoppas jag skulle piggna i lite och kan följa med på Sandras upptåg i morgon också men just nu känns det ganska kört.
Åh längtar till det blir sommar här ute i kopnäs! då är det alltid så fullt liv i huset just för att alla vill vara här, pappa får aldrig va ifred då ;) alla vill va här som sagt och alla tar med sig vänner som kommer och går, pappa grillar oxfile vaarje kväll! (passar min LCHF stil) det är vattenskoter, sangria, ormar, sol, strand, åka hem från stan i båten och se soluppgången efter en krogkväll eller Sandra som förvandlas till kapten och lånar båten så vi kan ta oss ut på sjön. 2012 's sommar blir nog fin! Sen skönviksligan föddes i sommras kan aldrig något gå fel. Åh tänk vad roligt om jag får jobba där jag nu jobbar även i sommar, vad nära jag skulle ha hit och kunna slänga mig och sola på en av klipporna direkt efter jobbet :)
Nej nu ska jag bli frisk och klunka av denna till och från, fick en halv liter så har jag på lager till nästa gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0