dumma gris

Jag har handlat alla mina julklappar klara här i Barcelona, på gott och ont.. gott att ni får sånt som inte kunnat köpas hemma och ont jag inte får med det härifrån. Det är tex den här feta grisens fel.. som sagt. Jag hade ju inget val, vem vill börja stressa med julklappar sista dagarna inför jul.. och så har jag ju kommit undan med det mycket billigare i år den där grisen kosta inte många euro om ens två tex.. det är en toffla ;) Inte till någon av er som läser tror jag.


Kommentarer
Postat av: Jenny

seriously Jenna, you have a Pig problem (läst med finsk brytning) hahaha

2011-12-13 @ 07:36:21
Postat av: Linn

Känner igen dilemmat! Jag fick lämna ett par strumpbyxor hemma för min resväska var så jäkla proppfull med alla mina saker + alla dessa julklappar som tar sjukt mycket plats! Och då har jag försökt handla små julklappar :)

Väl i kontrollen på flygplatsen gick inte mitt handbagage igenom för att jag hade datorn i väskan (har alltid lyckats komma undan med det tidigare). Datorn hade såklart packats längst ner och allting var ihoptryckt med sådan millimeterprecision att när jag väl slitit ut datorn måste jag verkligen ta ut allt ur väskan och börja packa om från grunden. Vet inte hur länge jag stod där...



Men nu är jag hemma i alla fall :)

2011-12-13 @ 10:27:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0